Wednesday, 3 January 2018

BEST SELLER SHAKLEE

Assalamualaikum
Bila dah ada anak ni rindu pulak nak blogwalking
Tapi itulah chat wieya dah upgrade pulak. so susah dah tak ada tempat jejak kaki.

So sekarang wieya banyak fokus pada bisness Shaklee.
Untuk yan tak tahu sekarang wieya adalah pengedar sah Shaklee 
Memang best sangat sambil consume dapat jugak bantu selesaikan masalah
problem customer dengan supplemen yang selamat dan organik

Antara set Best Seller Shaklee yang wieya jual ialah

 Vivix adalah supplemen untuk kecantikan anti aging 
dan ikhtiar elak penyakit berangkai ;)
 ESP (Energizing Soy Protein) adalah supplement in one yang diperbuat 
sota non-GMO. Sesuai untuk pada yang kenyang lebih lama, bertenaga
dan paling penting kulit makin cantik dan gebu
 Vitalea ni sangat penting untuk ibu hamil. Dan sesuai jugak  consume setiap hari.
sebab ia multiminearal dan multivitamin
Omega Guard pulak minyak ikan terbaik Shaklee.
Mengandungi Omega 6 , EPA dan DHA :)
 Dikenali sebagai pil kalsium Sesuai untuk yang tak suka minum susu.
Untuk tumbesaran gigi dan tulang.
Set produk baby Shaklee ni didatangkan dengan 1 set yang mengandungi
massage oil, soothing lotion dan gentle wash. Selamat, organik dan wangi sangat.

Sebenarnya banyak lagi supplemen BEST SELLER SHAKLEE 
dan ini adalah antaranya. Lepas ni izinkan wieya update blog dan bisness Shaklee ye. 
In shaa Allah azam tahun baru nak rajin menaip macam zaman bujang dulu-dulu ;)
 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi