Wednesday, 31 March 2010

ღ .Luahan Itu Indah ..ღ

Salam semua reader sekalian,,
Alhamdulillah..rini dah 31 Mac 2010 bersamaan 15 Rabiul Akhir 1431H..
sayangnya nak tinggalkan bulan Mac..banyak kenangan terindah yang tercoret dalam momen terindah yang tercipta indah dalam hidupku..
teramat banyak tarikh keramat yang menjadi manis pahit coretan hati..
moga tahun depan berjumpa semula bulan yang paling aku sayang nie..
terasa begitu keramat bila hari2 istimewa itu  sudah berakhir dan teringin pula untuk kembali putarkan masa untuk aku tersenyum riang menikmati kenangan indah...wee..apepun aku sudah besar untuk menjengah alam ini dan kembali brsayap mula belajar terbang sedikit demi sedekit..
yeay..!! aku dah dewasa..dan banyak lagi tanggungjawab yang menanti aku perlu pikul^^.. 
Quotes Myspace Comments

InsyaALLAH esok masuk bulan baru..akan ada banyak lagi hari indah teristimewa..ye,,aku menati keceriaan dan kegembiraan dalam menikmati hidup yang ceria senantiasa...baru2 nie hari isnin yang lepas aku kena buat perbentangan kelas Bi..tapi dalam bentuk nyanyian..
dan lagu yang jadi pilihan adalah trough my window dari bunkface..:) seperti biasa kena berlatih2 dan berlatih..rupenya bukan senang nak jadi penyanyi tau..asyik kena berlatih je..upss bukan nak lari tajuk cuma nak cerita pengalaman dalm bulan mac susah nak lupa..dan bulan Mac yang akan pergi..terasa amat lama dan disebab itu terasa bagai malas nak lepaskan bulan Mac pergi..huhu tapi itulah masa cepat berlalu..nak xnak perlu dilepaskan untuk menantikan bualn baru dengan azam baru...(bukan azam tahun baru je tau) haha:p yup itu adalah aku setiap kali masuk bulan baru..tapi still sama cuma hari yang berbeza..lalalala~ terlepas cakap sudah..
tapi harapnya biarlah sebigini.. 
Quotes Myspace Comments

mudah2an ini yang aku harapkan..kehidupan aku makin sibuk sebab dah dekat nak final..test,,kuizwee..n3 pendek dari aku yang tak keruan sekarang......erk...

---;--'-{@
~Dawia~

ღ ..Ole-Ole Dari Jakarta Oleh Yuka-Luv..ღ

Selam semua,,
Jalan-Jalan nmpak cabutan bertuah dari blog cik yuka
aku join!~ hehe

INI ENTRY STICKY MODE,SILA SKROLL KEBAWAH UNTUK ENTRY TERBARU.



Salam semua....
sempena program jalan-jalan cari makan 
yuka ke Jakarta/Bandung pada 12-16 Mac 2010 ini, yuka berhasrat untuk membeli cenderamata untuk diberikan kepada pengunjung blog yuka-luv ni...namun demikian tak dapat la yuka nak bagi kepada semua....
( biasalakan masalah bajet pastu masalah nak bawak banyak2)..
untuk berlaku adil...pemberian akan dibuat melalui cabutan bertuah...
Hadiah untuk pemenang cabutan bertuah ini tak dapat la nak ditunjuk buat masa ini...(sebab baru nak pi cari kat Jakarta/Bandung nanti )
Sebanyak 3 hadiah akan disediakan untuk pemenang dan 1 hadiah untuk referer tertinggi..
Sangat mudah untuk menyertai cabutan bertuah ini...tiada slogan
diperlukan...bukti pembelian juga tidak diperlukan...( macam cabutan di supermarket daa...)
Untuk melayakkan nama anda dimasukkan dalam senarai cabutan bertuah, anda hanya perlu buat perkara-perkara berikut:
 
1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.
  :DONE:

2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...
:DONE:
3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini. 
:Yuka:
4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm
:Okey..masih awal lagi..ada lagi 10 hari:
 
5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana2 pihak.
:Ok:

6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )

Senangkan nak menang hadiah...jadi apa tunggu lagi..!
yang pasti aku dah join!~ 

.:.ceria-ceria selalu.:. 
--;-'-{@
~Dawia~

Tuesday, 30 March 2010

ღ ..Nurul Azham's Shoppe 1st Giveaway..ღ

Salam semua reader,,
petang-petang blogwalking lagi join giveaway nie pulak:)
Simply Rules:

1. Be a Nurul Azham's Shoppe follower (http://nurulazhamshoppe.blogspot.com/)
:DONE:
2. Make 1 entry about this Giveaway
:DONE: 

3. Put Nurul Azham's Shoppe in your BLOGLIST
:DONE: 

3. Put the giveaway logo at your sidebar with a link back to this contest page.
:DONE:
4.Leave a comment HERE (in this entry), with your Name, your URL giveaway entry and Email.
:DONE:


4 LUCKY participant will be entitled to get...
Make Way For Noddy VCD 
...worth RM 14.90 each!!
(Based on Lucky Draw by My Kids)

Let's join it NOW!! The more the merrier!!!

Dateline : 30 April 2010

Aku dah join...yippy!!
hope i'm a winner..haha:D

--;--'-{@
~Dawia~

ღ ..Giveaway Teratak Puteri..ღ

Salam semua reader,,
blogwalking nampak giveaway menarik..wee* datang balik suka giveaway dengan hadiah2 menarik.. dari blog auntie Che Wan Eshah
 


puan blog auntie Che Wan Eshah  mengadakan GIVE AWAY TERATAK PUTERI sempena hari lahirnya yang ke-41 tahun dan tanda menghargai pembeli dan rakan-rakannya membeli barang2 diblognya..
Okay..puan empunya akan menyediakan 4+1 hadiah yg merupakan koleksi antik & juga Barangan Deco English seperti dibawah..

HADIAH PERTAMA
Set Bunga Kangkung iaitu 
1 Biji Teko Mini, 1 Piring Kuih 6 inci & 1 Cawan Bujang



HADIAH KE-2
3 Biji pinggan Kekwa Hitam, - Saiz 9.5 inci, 8 inci & 6 inci


HADIAH KE-3
Barang2 decoupage yg merupakan 1 biji Botol, 1 Lilin Bulat & 1 Lilin Biasa
(Yang ni decoupage hasil tuan rumah sendiri tau..)
 
HADIAH KE-4
2 Biji Pelita iaitu 1 Pelita Crown Antik &1 Pelita Love Merah
 
HADIAH KE-4 + 1 ..ke-5
1 Platter Rose Saiz 11 inci, China mali..
  ..Syarat-syarat peraduan ini pun ada 4+1..

1- Tarikh peraduan bermula hari ini sampai 31hb March, 2010
.:.done sebab hari baru 30 mac.:.

2 - Terbuka kepada semua kawan-kawan di Malaysia sahaja yg menjadi Follower & Yang Bukan Follower..
.:.done sudah jadi folower .:.

3- Hendaklah memberi komen dalam entry ini..(komen di shoutbox tidak diambil kira) dan link kan blog saya pada blog masing2 supaya yg lain2 bloggers dapat tahu tentang peraduan ini..(lagi ramai..lagi meriah..)
.:.Done.:.

4-Tarikh tutup peraduan ni pada 31hb March, 2010..pemenang akan diumum pada 1hb April, 2010
.:.Okey..harap menang.:.

5- Cabutan hadiah akan diundi oleh pemilik Teratak Puteri...anak tuan empunya blog Puteri Qareshah..*tiada istilah pilih kasih dalam cabutan ini.
.:.Okey!! .:. 


Aku dah join!! harap tuah rezeki
--;--'-{@
~Dawia~

ღ ..Istimewa Terasa Dihargai..ღ

Salam ceria buat reader semua;)
aku nak kongsi dengan korang disekitar mood ari bufday aku yang ke-21 aku dapat banyak sangat kejutan..sana sini.diluar jangkaan aku..dan itulah yang dinamakan tuhan Maha kuasa..tiada dapat menduka suratannya.Apepun aku bersyukur sangat!!~
aku sayang orang yang sayang aku..
mmuuuahx!
hanya pada orang tertentu..
.:.noktah.:.
ungkapan indah puitis jugak tidak dapat meluahkan rasa perasaan aku sekarang yang terasa begitu dihargai..mmg indah..berharap terus menerus saling mengingati..mudah2an..
msg dari facebook*

lagu imran ajmain "selamat ulangtahun sayang".Tengahari 28 mac pula aku dapat email dari si dear..dan lagu itu di download..nak hasilnya lagu nie berkumandang dan telah selamat ditransfer ke nset aku..dan sekarang lagu open yours eyes menjadi ringtones nset aku:) memang sedap sangat lagu nie..punya makna tersurat tersirat berunsur kecintaan..amat romantis dan syahdu..xcaye dengar sendiri;)

~Open Your Eyes~

cant't you see this wonder
spreaded infront of you
the clouds floating by
the skies are clear and blue
planets in the orbits
the moon andthe sun
such perfect harmony

let's start question in ourselves
isn't this proof enoungh for us
or are we so blind
to push it all aside..
No..

We just have to
Open our eyes, our hearts, and minds
If we just look bright to see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

Look inside yourselves
Such a perfect order
Hiding in yourselves
Running in your veins
What about anger love and pain
And all the things you're feeling
Can you touch them with your hand?
So are they really there?

Lets start question in ourselves
Isn't this proof enough for us?
Or are we so blind
To push it all aside..?
No..

We just have to
Open our eyes, our hearts, and minds
If we just look bright to see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

When a baby's born
So helpless and weak
And you're watching him growing..
So why deny
Whats in front of your eyes
The biggest miracle of life..

We just have to
Open our eyes, our hearts, and minds
If we just look quiet we'll see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

Open your eyes and hearts and minds
If you just look bright to see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

Allah..
You created everything
We belong to You
Ya Robb we raise our hands
Forever we thank You..
Alhamdulillah..
suka sangat !~

 masa yang sama aku dapat kejutan lagi pabila kawan karibku,Munirah Abdullah sejak dari form 3 telah edit gambar nie special untuk aku..rasa bahagia sangat! aku tengok gambar nie tgahari 28 Mac jugak..dia telah tag aku dan siapa sangka dia ingat aku punya bufday..huhu..terharu sangat untuk dikenang..terasa istimewa dengan semua ini..bahagianya..!~ alhamdulillah..
cantik x gambar yang diedit munirah 
untuk aku sempena bufday ku yang ke-21

memang terasa amat dihargai dan dapat aku rasakan
hiup penuh dengan kasih sayang;)
kawan2 la penghibur tika berjauhan dengaan famili..serius dan jujr aku cakap bufday aku yang ke-21 nie adalah sambutan bufday yang amat bermakna penuh dengan memori manis..nilai persahabatan..tiada lagi nilai yang paling indah

nie signature budak lelaki kat dalam clas*

waa..ini besh..tak penah-penah dapat wish dari budak lelaki clasmate..terasa terharu pulak dapat sekeping kertas ini bersama-sama wish yang kiut miut..beserta signature bahawa diorang betul-betul ikhlas wish kat aku..mmg terasa cam budak2 tapi kiut laa..!~ korang..terima kasih tau..:)


sekiut teddy bear nie aku merasai harga sebuah kasih sayang:)
 
besh sangat malam tadi ada orang belanja diner;)
nota buat tersayang--->bahagia sangat!~ hanya tuhan yang tau

---;-'--{@
~Dawia~

ღ ..SamButan Bufday Buatku..ღ

Salam semua reader,,
moga ceria-ceria selalu hendaknya..:) mulakan hari anda dengan lafaz bismillahirahmanirahim..dan jangan lupa sudahi pulak dengan lafaz alhaamdulillah..moga kita semua sentiasa mengingati Sang pencipta kita..
amin ya rabbal alamin.Harapnya hidup kita semua sentiasa dalam rahmat dan redhanya...rasanya sehari lepas bufday aku..xsempat aku dah update blog..teramat letih dikerjakan geng dengan segala macam aktiviti..kejutan demi kejutan;) sungguh..!~ jujur aku bagitau sempena bufday aku yang ke-21 nie aku terasa kelainan yang amat dan jugak kenangan manis yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila..manisnya semanis madu dan sukar dilupakan kerana kenangan itu...memanglah tahun nie jugak aku di perantauan jauh dari mak ayah dan famili..tapi terasa terubat kerinduan itu pabila kengkawan penyeri hari yang menjadi sejarah atas ulangtahun kelahiranku;) 

korang nak tau betapa sedehnya pabila dah petang cam satu kelainan dalam bufday aku seperti tiada kelainan dan sambutan..bukanlah aku nak sambut besar-besaran cuma kecik hati dengan kawan seostel dan geng clasmate sebab kami rapat tapi langsung diorang tak wish dekat aku..malam yang bufday aku tepat pukul 12 malam..aku up8 status fcebook dan berharap 100 wish untukku sempena bufday aku;) dan ramai yang dah wish sampai pukul 7 malam alhamdulillah 70 orang dah wish..tapi masih lagi kenkawan ostel xwish:(
 lepas je maghrib..tetiba dapat col dari membe baik suruh datang umah..kelam-kabut dan cemas je rupenya..
aku pun apa lagi gegas je lah ke uma diorang ingat ke ada hal ape kan?..
bila dah sampai kat umah diorang..gelap..bila aku bersuara..
"kenapa gelap?"..
tetiba dengar orang nyanyikan lagu..

"hepy gufday to you..
heppy bufday to you..
heppy bufday to cik Dawia..
heppy bufday to you.".

 kek terindah buatku dari sahabat2 terhebat:) lOve it!~

inilah kek yang terindah buatku kerna ada mereka insan yang masih mengingati hari penting ini dan kejutan yang teramat buat aku terharu hanya tuhan yang tau mmg comel kiut miut sehingga kau tak sangka!~ fuhh..tiup lilin sempena bufday yang ke-21 ..terima kasih kawan-kawan...hihi:D
 
kek coklat kejutan buat bufday gurl*

heppi sangat dengan kek cokelat nie..sedap sangat! dari kawan-kawanku kerna diorang telah merancang untuk sambut bufday aku..tapi patut la ptg tue aku minta Jecy belikan kek..dia bagi 101 alasan..rupanya diorang ada agenda sendiri untuk aku..huhu..terharunya!~ amat hargai dan bererima kasih sangat-sangat..memang tak dapat lupa sampai bila-bila..^^
kek pilihan adek Jecy untukku*


bufday gurl..teramat heppi!~ ^^

besfren 4ever..Jecy.Fatin,aku dan Ana:)

memang ini yang terbaik pernah ada dalam hidupku kerna diorang lah kawan suka dan dukaku..kamu semua mmg terhebat..aku sayang korang semua ketat2..:) aku bersyukur kenangan dan persahabatan ini moga lebih kukuh hingga ke akhir hayat...nak tau lepas tue ada lagi kejutan untuk aku..tapi yang nie member terlibat lai ramai dan sekali lagi aku tak perasan aku adalah mangsa buli sebab aku bufday gurl aritu..jadi tak semena-mena termakan pujuk rayu..ahaks!..diorang jak turun bawah blok..dan patut la ia ia diorang tak bagi aku pakai tudung..sekali dah sampai bawah..nak..diorang balik tepung..huish..terkejut besar la aku..sambil diorang nyanyi kuat2.."heppy bufday to me"..yang nie di plan oleh ain and de geng..maka bertambah ramai la meraikan sambutan kelahiran aku yang ke-21..mmg sangat2 sweets!

habes la comot aku malam tue..siap siram air lagi dekat aku..mmg njoy habes..dan lepas tue diorang snap2 gambar tapi disebabkan terlalu heppi dan seksi gambar itu disensorkan..hee* tak pakai tudung...biarlah jadi koleksi peribadi..itu lebih indah..dannnnn..malam tue wakena beb! lalalalala:D..
dan malam tue jenuh aku berdobi kesan tepung dan air yang melekat-lekat di tubuh..haha..dengan semangat..! 3 jam jugak la..
alhamdulillah jugak kerna bila aku periksa facebook aku malam tue..kenkawanku merialisasikan 100 wish untuk aku..yeay!!..ups..terlampau hepi sudah..moga doa yang diminta dimakbulkan ALLAH S.W.T..
.:.Amin Ya Rabbal Alamin.:.

Sememangnya kau bersyukur atas nikmatmu ya ALLAH...kerna disekelilingku orang amat hargaiku..baik jauh atau dekat aku terasa disayangi...alhamdulillah..buat teman-teman,,aku bersyukur korang masih ingat padaku..jutaan terima kasih kerna sambutan paling besh aku penah rasa..:) njoy sangat2..aku hargai dalam hati ini..moga ini menjadi 1001 kenangan buat aku..paling maniS..^^
dan kepada siapa yang wish korang memang terbaik dan aku hargai sangat2 terima kasih:)


nota buat tersayang---> terima kasih hadiah itu tercipta memang terindah;)
takkan lupa sampai bila2..janji!!~ ^^
--;-'--{@
~Dawia~

Sunday, 28 March 2010

ღ ..Beshnya Menang Giveaway Contest:)..ღ

 SeLamat Pagi Dan Salam Hujung Minggu 
Buat Semua Sahabat Blogger Sekalian,,
..Bismillahirahmanirrahim..
Rinie hari yang indah buat aku kerna aku meraikan hari 
kemenangan bukan satu tapi dua kesyukuran:)..
kerna malam tadi sedang aku menaip n3 untuk countdown my bufday..
aku usha-usha jugak cbox aku  dan dashboard 
untuk lihat n3 trkini dan reader yang berkunjung
dalam cbox aku tetiba nampak msg dari cik Fa

"Tahniah anda menang dalam giveaway contest birthday Cik Fa..
lihat n3 terbaru beliau untuk senarai pemenang"

Ya Allah rasanya  masa tue aku cam terkejut sangat kerna
nie 1st time aku menang giveaway contest 
dalam banyak-banyak contest dan giveaway yang akau join^^
bersyukur sangat!!..alhamdulillah..
Inilah dikatakan rezeki ulangtahun kelahiranku yang ke-21
petanda yang baik untuk mulai hari indah bergelar 21 tahun genapa hari nie
.:.28032010.:.
Beshnya!! menang Giveaway Contest!!

cinta seindah pelangi indah ditemani 
senyuman yang berpanjangan =)

lihat di n3 terbaru cik Fa
 nampak watikah nie yang cantik kiut miut dari
perutusan cik empunya giveaway contest)
dan nmpak x anak panah yang aku buat itulah no.2 iaitu no aku dalam giveaway contest cik fa..
dan aku dalam senarai pemenang dia yang pertama..!~
suka sangat-sangat bila tgk di n3 cik Fa bagaikan mimpi dalam realiti^^
terus je aku komen dia dan hantar email;)
tak sabar-sabar nak dapat hadiah..hehe..
nie la giveaway contest yang aku menangi itu..

mesti korang penah tengok kan?..aku bersyukur sangat..! 
rezeki ini adalah nikmat yang terindah dari Yang Maha Esa buat aku
dan kegembiraaan ini pulak jatuh pada tanggal aku sambut my bufday..
alhamdulillah..!~tidak terkira rasanya hati ini kegirangan...malah ada ramai yang wish padaku melalui telefon,,call,,fb,frenster dan tidak lupe pada blogger yang wish..terima kasih sangat-sangat..!~
kenangan ini tidak akan ku lupa sampai bila-bila:)

 seorang putri yang genap 21~
akulah antara pemenang itu!~

Sayang Korang semua yang wish untuk aku..
terima kasih pada cik Fa
kerna memilih untuk menangi giveaway contest anda..!~
saya tunggu hadiah saya..hihi..
cam tak sabar-sabar sangat kan?:)
 heppi!

Cik Dawia ada pantun  dua kerat untuk Cik Fa,,
"terima kasih daun keladi..
lain masa buat giveaway contest lagi" ..^^ 

mana tau akan menang lagi kan:) tuah ayam nampak dikaki,,tuah aku tidak siapa yang tau..alhamdulillah,,,hari bahagia nie aku nak kongsi dengan korang hanya di alam maya..di alam realiti aku sambut ala kadar je..(",)
teringat famili di kmpung..teringat kek ayah belikan..
Apepun mak dan ayah jugak ucap wish kat aku dalam sms dan calling semalam...bertuah aku dapat ayah dan mak yang ingat bufday aku..^^ 
mak pukul 12.15 tengah malam..
ayah pukul 1.00 pagi..hee

Sayang mak ayah!!~ 
 Tahniah buat aku putri 21 hari Nie 
dan menang contest giveaway..yeay!! 
 
terharu sangat!!..okey lah nak jawab wish kenkawan dulu.love them so much!! buat si dear terima kasih untuk hadiah heesayang kamu!!moga terus ceria-ceria selalu ye semua... ilysm! berharap doa dimakbulkan dan kegembiraan ini berpanjangaan hendakNya...amin:)
~Dawia~

ღ ..Selamat Ulangtahun Kelahiran Cik Empunya Blog:)..ღ

Salam semua sahabat handai yang mengenali aku dalam blog kiut miut nie termasuk pengikut blog ini,,para reader dan blogger sekalian alam..Pengumuman yang ingin aku buat adalah detik 12 malam nie bersamaan 28 Mac 2010 hari ahad adalah tanggal momen manis buat aku Cik Rabiatul Adawiyah Zakaria atau selesa dengan nickname Cik Dawia akan menyambut saat-saat eppi kerna detik itu dan hari itu adalah genap Ulangtahun Kelahiran aku yang ke-21..!!~ alhamdulillah..detik nie buat aku bersyukur kerna aku masih diberikan umur yang panjang oleh Sang Penciptaku untuk menikmati dunia yang indah dan jugak banyak cabaran yang perlu ditempuh untuk aku merasai warna warni seni ALLAH yang Esa..
Happy

ALLAH selamatkan aku..
ALLAH selamatkan aku..
ALLAH selamatkan Cik Dawia
ALLAH selamatkan aku..♫

hePpy Bufday tO me..
HePpy bufday to me..
hePpy bufday to me..
hepPy bufday to me..♫

Selamat hari jadi..
Selamat hari jadi..
selamat hari jadi cik dawia
SeLamat Hari Jadi..♫

bday gurl*

countdown meniti detik saat-saat yang aku lalui setiap tahun dah  tiba di penghujungnya..waa..cam acara kemuncak gitu..memang pun dah tak sabar nak sambut hari yang aku sambut tiap-tiap tahun..alhamdulillah 20 tahun yang lepas aku sambut dengan mak ayah dan adik-adik kesayangan aku semua tapi nampaknya malam nie dan hari nie aku terpaksa sambut keseorangan bersama lappy kesayangan♥ kalau di umh..ayah mesti belikan sebuah kek walau camanapun tak kira kek tue kecik atau besar..tapi nampaknya aku di perantauan tahun nie ketika umurku berganjak satu angka iaitu tahun nie genap aku berumur 21 tahun..=) banyak perubahan yang aku rasa dalam hidup aku nie tapi ada lebih banyak perubahan diri aku yang belum dicapai untuk menggapai bintang dilangit bukan hanya menunggu bulan jatuh ke riba..perjalanan hidup aku masih jauh dan aku mahu merasai saat-saat yang semua orang lalui..manisnya momen itu..;)
genap 12 malam!!~
berakhir coutdown aku tika saat nie..
alhamdulillah Ya ALLAH..
bersyukur sangat masih bernafas hingga ke saat ini(",)
Jadi Buat Diriku yang aku Sayang amanah dariNya
.:.wish u.:.


Happy Birthday Myspace Comments


Happy Birthday Myspace Comments


Happy Birthday Myspace Comments


Happy Birthday Myspace Comments


Happy Birthday Myspace Comments

Happy Birthday Myspace Comments
Happy Birthday Myspace Comments



Happy Birthday Myspace Comments

Happy Birthday Myspace Comments
 teddy bear special:)

♥♥
Happy Birthday Myspace Comments
Happy Birthday Myspace Comments

.:.PeSaNaN BuAt DiRiKu.:.




meningkat ke satu angka mengingatkan pada mati*

Quotes Myspace Comments
~i'm sweet 21~
Happy Birthday Myspace Comments



putri ke-21 tahun nie tanggal 28 Mac 

  lagu nie bf aku tujukan untuk aku sempena bufday aku tahun nie yang ke-21..
dalam maksudnya..aku suka sangat lagu nie..banyak makna tersirat..
bahagia sangat..alhamdulillah..tak lepas aaku bersyukur untuk tahun nie aku masih boleh menikmati hidup di dunia..sayang si dear ketat..hee:) 
..Jom layan lagu nie..


♫.:.Selamat Ulangtahun sayang.:.♫

Yang tulus ikhlas ingin sekali
sekali dirinya dibalas
walau hanya dengan dakapan di angin lalu..
yang selalu memberi dengan sekali 
sekala jadi penerima 
cukup dengan salam dan manis doa..
aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
dan leburkan saja serpihan calar derita
selamat ulangtahun sayang
kini kau bersayap pergilah terbang 
rentaslah langit cita-citamu..
harap nanti kita kan bertemu
selamat ulangtahun sayang
janganlah engkau tak terbang pulang
kunanti penuh kerinduan..
selamat tinggal selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
kerana setia yang mencipta bahagiamu..
slmt ulangtahun sayang
kinikau bersayap pergi la terbang
rentaslah langit cita-citamu
harap nanti kitakan bertemu
selamat ulangtahun sayang
janganlah engkau tak terbang pulang
kunanti penuh kerinduan..
♫..selamat tinggal selamat jalan..♫

daripada si dear my hubby
~nukilan imran ajmain~

Happy

nota buat tersayang--->Sejuta terima kasih mak kerna melahirkan dan membesarkan ceq hingga sedewasa ini sedari sekecil tapak tangan hingga sechabi sekarang=)..buat ayah,,ceq amat berterima kasih kerna menyekolahkan ceq sehingga ke sampai tahap belajar di menara gading sekarang..insyaALLAH..akan ceq buktikan pada mak ayah yang ceq boleh menggengam segulung ijazah suatu hari nanti..
"genggam bara api sehingga sampai jadi arang" 

current message!!
tepat pukul 12 tgh malm: si dear  orang pertama yang wish aku!!
ngee* terharu sangat2 hanya sang penciptaku yang tau^^..
sayang my hero..ilysm!~
yippy!! aku sudah dewasa dan makin dewasa


HePpy Bufday CiK Dawia!!!!!
Quotes Myspace Comments


Quotes Myspace Comments
 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi