Thursday, 28 August 2014

Penang Art Street ❤

Assalamualaikum....
Tengok entri lepas, dah 2 minggu wia tak update blog..phew!
Berhabuk sudah..dan memang mulanya nak update macam-macam tapi dek 
kekangan kerja dan masa, macam biasa ayat cliche
maka tertangguh la cerita lama maka hadirlah cerita baru yang di atur Allah wajalla..

Sebenarnya kami berlapan tak rancang pun
 nak hang out bersama selepas majlis kenduri..
selepas tak rancang terus rasa nak pi seberang nak jambatan..
Pulau Pinang..negeri berjiran untuk ber-monopod beramai-ramai..



Rindu...
gambar malas nak edit cantik-cantik..langsung dari tab member..
Maaf andai ternampak gambar ni tercemar sikit..Huhu
Sebenarnya banyak gambar..Maklum la semua kai gambar..
tapi cukup laa gambar di Penang Art Street..
Gambar makan di Padang kota tak sempat nak transfer dari phone..

Banyak sangat lukisan art kat Penang Art Street tu..tapi kena rajin jalan..ngee
Rupanya macam nie blogging time masa bekerja..Hikss
serba serbi nak cepat..malas nak transfer sana sini gambar..
Jadi lah kan kenangan terindah kami sejak zaman sekolah menengah..
;)

Monday, 11 August 2014

Lot Of Love ❤️❤️

Assalamualaikum....
Rasa teruja sangat Sabtu 9 Ogos berjumpa kenalan yang 10 tahun terpisah
masing-masing bawa haluan, kemudian berjumpa di majlis wedding member asrama..
Last-lasti jadi gathering kecil yang tak dirancang ;)
wiya paling suka gambar yang padat macam sardin tin nie ;p

Penuh pelamin dengan kami semua..yeay!!



Sweet sangat pengantin..Kami tumpang ambik aura..Hikss
Disebabkan gambar cantik, wia letak besar-besar dalam blog..aci tak? teehee :'D
Best sangat jumpa kenalan lama, tak berubah pun perangai walau ditelan zaman..
Selamat Pengantin Baru Rosni ..
Next..entri gathering secara spontan pulak..

Monday, 4 August 2014

Syawal 2014 ❀

Assalamualaikum....
Raya dah masuk seminggu baru nak taip pasal entri raya..Huhu
Raya tahun ni kurang sikit serinya kerana raya pertama
satu keluarga wia jatuh sakit. Demam panas melanda T_T

Sempat jugak beraya dan bersalam-salaman dengan keluarga sambil 
sesi terima duit raya dari mak ayah ;)
Beraya dengan jiran keliling sebelum semuanya jadi tak nlarat dan muntah-muntah..
Balik kampung pun dah lewat sangat dah umah tok dan tok wan..









Walaupun  tak berapa sihat, Syawal dirai penuh makna :')
Tahun ni pertama kali wia bagi duit raya pada adik-adik..Hikss
Rasa besar sangat..Itu yang buat wia happy!

Selamat Hari Raya AidilFitri buat semua..
Maaf Zahir dan Batin..
P/s : Wia tak berapa gemar sebut kosong kosong
sebab entahlah rasa tak cukup ikhlas dan ala ala bola pulak.Huhu
Bermaaflah dan saling kunjung mengunjung sesama saudara SeIslam.
:')
 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi