Monday, 24 November 2014

Nikah Aishah | Rizal ❤️

Assalamualaikum.. ❤️
Baru ni wia hadir majlis nikah besties wia dan merangkap jiran terdekat..
Alhamdulillah..cantik sangat kawan wia sorang ni!
wia folo mekap dari pagi sampai selesai nikah semua..
syukur majlis berjalan lancar seperti apa yang dirancang ;)

aishah mengenakan busana warna kuning dan biru.
sweet la warna ni..hikss..dan wia suka mekap dia..
soft dan sangat berseri-seri saat di ijab qabul..


main cak cak di sebalik dress lain ❤️

sweet kan mekap ....





Selamat Pengantin Baru sahabat...
Moga bahagia selalu bersama suami tercinta..
Dah selamat jadi cik puan orang...
Senyum sampai ke telinga dah tu...
wia happy sangat tengok member-member bahagia 
bersama pasangan masing-masing..Syukur :)

Sunday, 16 November 2014

Happy AnniverSary!!

Assalamualaikum..
Hari ni 16 Nov..ialah hari penting buat mak ayah..
Sebenarnya hari ni ialah hari Ulangtahun perkahwinan mak ayah..
Jadi saja nak bagi surpriseee
maka wia belikan sebiji kek homemade orang Melayu
yang harganya agak berpatutan ;)

wia suka kek..Jadi yang teringat adalah kek buat
mak ayah kali ni. Bagi mak ayah rasa dihargai..
tahun depan kita beli Secret Recipe pulak ye..
atas permintaan ramai sejak Birthday Nana yang lepas..

Special kek buat mak ayah tercinta :))

cream rasa strawberi! wangiii..

Buah anggur sebagai hiasan ;)

dan sebenarnya wia dilema antara
 yang di atas mahupun kek dibawah!
last-last pilih kek pink whitey nie..
masing masing rasa butter je ;p
sebab buat untuk mak ayah kan..
Sedapp jugak..Kena cuba flovour lain pulak nanti..Hikss

 Happy AnniverSary My Lovely Mak Ayah..
Moga bahagia hingga ke Jannah..
amin ya rabbal alamin..
Sentiasa bercinta hingga hujung nyawa 

Saturday, 8 November 2014

Favourite Song :)

Assalamualaikum...
mesti korang pernah dengar lagu ni jugak kan..
masa wia terdengar lagu dari Oki Setiana Dewi nie..
terus rasa menyusuk kalbu..Merdu!
dah la cantik orangnya, sopan,,persis bidadari dunia :)

terus download lagu dia dan dengar berkali-kali sebab tak jemu..
best sangat!..Berbakat sangat OSD nie..
wia siap follow intagram dia tau :)
Dah la sebaya..Beruntung oki sebab dikurniakan suami tika 
berusia sebaya dengan wia..
Doakan wia cepat juga menerima jodoh dalam masa terdekat ni..amin








sweets sangat! meltingg....

alhamdulillah..in Sha Allah..
comingg soon nak macam ni jugak ;)
naluri 20-an ni lain macam sikit..hikss
dengarlah..pasti rasa terpikat..

Tuesday, 4 November 2014

Annyeong November!

Assalamualaikum...
Selamat datang bulan November :))
Rupanya dah bekerja ni mood nak update entri panjang dah
mulai kurang dek keletihan kerja start pukul 8 pagi habis pukul 5 petang.
Ampunn..tengok entri bulan lepas hanya update 4 kali je..Haha
Padahal banyak jugak yang nak sharing..

Masuk bulan baru, azam baru..in Shaa Allah..
dapat banyak berita yang manis-manis.
tak pa nanti kita stori pasal yang manis-manis tu..
sekarang nak taip pasal susu legend yang kembali beraksi

Teringat zaman sekolah dulu-dulu, rajin order 
susu perisa jagung, coklat dan strawberi yang dijual untuk semua murid.
Kalau sesiapa masih ingat..uOls memang daebak!! Hikss


Susu legend ni wia jumpa kat Seberang Jaya, Pulau Pinang
memang susah nak jumpa dah sekarang. Kalau ada pun takut tak ori..
Memang dah jumpa beli berdozen, buat stok..
simpan dalam freeze memang segar tekak bila dapat minum ;)

eh nak selit, makanan masa pi kursus lepas-lepas..
saja tempek gambar makanan sebab tengah lapar sekarang ni..Heheh
memang kenyang perut senang hati la jawabnya..



Kalau boleh semua nak isi dapat perut comel..
mana tak bambam.. Salahkan makanan pulak :P
memang selera besar la sekarang..Macam mana nak slim cenggini.
apapun masa cepat berlalu.. kita jugak dah masuk bulan baru Masihi

Moga ianya lebih baik dari tahun lepas..amin..
Jom blogwalking..eh sambil tu nak check akaun Nuffnang.
Terima kasih sudi baca blog picisan wia :)
 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi