Friday, 26 December 2014

Majlis Tunang | Khomsah

Assalamualaikum...
dah musim kot, wia ambik seri aura kawan-kawan
ada yang tunang, ada yang nikah..ada yang kawin..
kali ni wia nak sharing gambar tunang member zaman sekolah..
seorang demi seorang bertukar status
menjadi darah manis dan tunangan orang :)

sebenarnya majlis ni ringkas.
tiada pelamin..tiada si teruna datang bersama rombongan
baju yang simple..mekap sendiri..
tudung yang ringkas dan comel, bawal kanggaroo je
tapi Khomsah tetap cantik  ^____^

Cincin risik dan cincin tunang...
Manis di jari si pemilik..

Manis bersimpuh bersama hantaran...Comel ;)

Khomsah sangat slim kurus..Jeles :P

Kami duduk satu barisan meja dalam kelas 5 Jauhar 
masa zaman di bangku kelas dedulu..Hikss


Majlis yang sungguh sederhana..wia suka tengok,,
Balik kerja setengah hari terus langsung pi rumah Khomsah.,
Masa tu hujan renyai-renyai...
Majlis bermula 3 petang dan berkahir pukul 4.30 petang..
Cepat kan..Dan dijamu dengan mi kari yang sangat sedapp!
alhamdulillah..wia suka majlis simple macam ni ;)

Selamat bertunang member..
Tak sabar nak tengok uOls berdua naik pelamin pulak.
Opss lupa nak bagitau yang tunang Khomsah 
adalah classmate weouls jugak dulu iaitu Amir..
panjang jodoh mereka dari zaman sekolah dulu ..
wia heppi untuk mereka dan member yang lain..
🌸🌸🌸

Saturday, 20 December 2014

Wedding Naima | Hazlami

Assalamualaikum...
Cuti sekolah dan kenduri kawin berpisah tiada :)
kali ni kenduri kawin kawan sekolah menengah wia..Naima..
alhamdulillah..dah jadi seorang isteri dah :')
Tahniah sahabat..Cantik mengenakan 
busana songket warna emerald green..
Maaf gambar kurang memuaskan ;p

kek cantik 3 tingkat uOlss...
penuh bunga warna warni..Hihi

Guest book :))


Pelamin nan indah ;)
adik lelaki bongsu wia salah seorang
 ahli kompang dan berbaju purple tu..Maaf gambar ter-crop.

klasik tetapi tetap anggun..Hee


Gambar blur pun tetap nak kongsi dalam blog.
Tahniah ima..Selamat menjadi isteri yang solehah..
Moga bahagia hingga ke syurga ye..
Seorang demi sorang member selamat menjadi isteri orang..
Doakan wia pulak ye..amin..

Tahniah..Lately, ambik aura seri pengantin sikit 
Bestt gak..hehe.

Monday, 15 December 2014

Wedding Cousin | Husna and Faris

Assalamualaikum...
minggu lepas join majlis kawin dua pupu wia :)
Husna dan pasangannya Faris.
Seorang cikgu dan seorang polis..
Dua-dua kerja hebat kan..Tahniah dah selamat
bergelar suami isteri yang sah...

Majlis di Ipoh..di dewan PGA ulu kinta..
Bestnya kawin alahai ;p Meriah dengan sanak saudara..
makan pun sedap..yang bestnya kek kawin mak sedara pupu wia
sponsor pada pengantin..Memang rezeki...

Mengenakan busana kuning biru..
memang sama tema nikah dengan aishah dalam entri lepas..
apapun uols memang sepadan walaupun lepas ni kena PJJ..
dua pupu wia ni sebaya wia..alhamdulillah..
jodoh dia awal..memang ohsem laa..



Homemade kek..kreatif laa :P
tapi sayangnya tak dapat rasa sebab kena balik awal..sobs
singgah Lost world tambun sekejap dan kemudian
weouls makan-makan kat mydin Parit Buntar,.
velanja hadek-hadek kita yang ni.....
|
|
|
|
v




Pilih punya pilih,.hadek-hadek wia cakap aipp
tak ada donut yang atasnya ada kacang-kacang ker..
semua krim manis melecaih
mintak potong kaki penangannya..tapi memang puaih laa..teehee
Lastly, Selamat Pengantin Baru , Husna!!
moga bahagia till jannah..In Shaa Allah...

Wednesday, 3 December 2014

My Favourite Baby ♥

Assalamualaikum...
Hello Disember..Cepatnya masa berlalu :)
moga chapter terakhir dalam tahun 2014 ini memberi
1001 makna dan kenangan manis buat kita semua..

Hai hai anak auntie wia semua!!
genap sebulan dah baby boy 1 November ni..
seorang anak kawan baik wia dan seorang lagi anak ofismate wia.
Dua-dua bersalin tarikh yang sama dan hospital yang sama..
Bestnya..besarnya keajaiban Allah taala ..
💕
Baby Muhammad Adam Iskandar dan baby Muhammad Farish Wafi
kesayangan auntie wia..Rindu sangat 
kat  dua orang hadiah dari syurga nie :*

Baby Adam Iskandar usia sehari :)

Baby Farish Wafi usia sehari..
merah lagi fresh dari womb mama diorang ;)




Perasan tak gambar atas ni baju baby wafi dan baby adam sama. Hee
wia hadiahkan masa diorang kat hospital.
alang alang dah sama tempat. Melawat sekali dua orang.
Best sangat perasaan melawat baby kawan-kawan..
Teringin nya  nak ada baby!! aaaaa gatal  ! 💕
ni baby anak sedara BF kite..
yang ni baby girl! comel kan..hehe
Baby Safina marwa..

secara tak sengaja mama wafi dan ibu baby adam 
hantar gambar diorang pakai baju yang auntie wia hadiahkan..
terasa terharu sangat!...Comel la
auntie sayang adam dan wafi sangat-sangat! 💕


 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi