Saturday, 21 March 2015

Perfume Pilihan Hati ❤️

Assalamualaikum...
phew! dapat menaip dalam blog rasa nikmatnya..
punya lah lama tak menulis dalam blog picisan nie...
terasa nak menaip pasal perfume..
Baik lelaki mahupun perempuan pasti ada perfume pilihan hati..

Agak tidak best bila ada sesetengah tue pakai minyak wangi tak
ori..Baunya boleh buat orang keliling pening lalat..adehh
nie adalah perfume pilihan hati wia setakat nie,,

walaupun agak mahal tapi bau nya tahan lama dan lembut..
itu yang rasa fresh dan wangi sepanjang hari..
Bf wia pandai membeli minyak wangi berbanding wia. Hikss

Bentuk botol pun dah cantik sesangat kan? :]

Bau ni bau yang romantis je...


dan dua perfume yang bawah nie adalah perfume kegemaran BF wia ;)
mont blanc tu bau dia rasa macam someone special!
dua-dua sangat wangi dan sesuai dengan cik abang kite!


❤️❤️❤️



 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi