Wednesday, 20 July 2016

Contest Doodle Family Raya by Merahitujambu

Assalamualaikum...
Mood raya masih terasa, selamat hari raya semua!
Log in blog ternampak blog doodle
Merah Itu Jambu mengadakan contest. Wieya dah lama berkenan dengan doodle
yang dihasilkan. Sangat comel dan kreatif! 
Jom tengok syarat-syarat contest sebelum korang ramai-ramai join..



Klik Banner untuk join!

Syarat-Syarat Contest
  • Letak tajuk Contest Doodle Family Raya by Merahitujambu
  • Letak gambar Raya anda Maximum 3 orang ahli sahaja
  • contoh 3 orang ahli merahitujambu :- mama, baba dan husna
  • 1 gambar yang menarik akan di pilih dan di doodlekan oleh merahitujambu
  • contest tamat bila tamatnya Raya 2016
Memandangkan tahun ni tahun istimewa wieya dan suami 
buat pertama kali raya bersama..tergerak hati nak join sebab
 mudah sangat syarat-syaratnya..hikss. Jom letak gambar raya , syaratnya maximum
3 orang dan weouls pun masih berdua tahun ni..In Shaa Allah tahun depan baru bertiga ;)

Dengan lafaz bismillah.....


Moga ada rezeki untuk kami dan baby dalam peyut..In Shaa Allah... 
Jom sama-sama join contest ni..Mana tau rezeki dapat gambar doodle dari 
❤ Merah Itu Jambu 

14 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih @spendaLusuh :)

      Delete
  2. tq join..tp sy x dpt nk tgok gambar awak dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama...

      sekarang saya dah edit sikit..boleh tengok tak lagi sis? @merahitujambu

      Delete
  3. alhamdulilah dh boleh tengok..tq ya dear

    ReplyDelete
  4. Alaaaa so sweet lah sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih @Eeiou_... hee ^____^

      Delete
  5. salam singgah dan follow. awk dijemput join GA sy! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2016/07/travelog-faghuzi-giveaway-by-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam @AkuSeorangTraveler ;)..

      In Shaa Allah :)

      Delete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan sini... follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi