Tuesday, 12 July 2016

First Syawal 2016

Assalamualaikum. Selamat Hari raya buat semua muslimin muslimat
terutama untuk blogger sekalian, Pantasnya masa hari ni dah genap seminggu raya ;)
bagi yang berpuasa 6, selamat berpuasa wieya ucapkan..

Syukur alhamdulillah, wieya dapat berpuasa penuh 30 hari tahun ni..
Subhanallah, Alhamdulilah, Allahu Akhbar!
Terima kasih ya rabb yang mengizinkan wieya berpuasa 
dan menjalani ibadah Ramadan
dengan baik, baby dalam peyut yang behave sama-sama puasa dengan mama dia.
sayangg baby! kuat dia puasa..Syukur sangat-sangat.
 Pengalaman yang tak dapat dilupakan. First preggy dan berpuasa dengan baby. hee

Ok berkat Syawal yang menjelang, tahun ni tahun 
pertama wieya beraya bersama suami.
Haruslah sedondon uOls..hehe. Tema tahun ni adalah 
hijau zamrud untuk raya pertama.
dan tahun ni berpeluang, beraya di kampung halaman wieya, Yeay!!
Maka dapatlah beraya dengan mak, ayah dan 
adik-adik tahun ni.. Meriahnya rasa! ngee..happy sungguh,,
 
Selamat Hari Raya dari kami suami isteri :)
tahun ni berdua plus baby dalam peyut. In Shaa Allah tahun depan bertiga. amin 
Bestnya lahai dapat beraya dan melaram dengan encik suami di pagi Syawal ;)


makan dan minum sepuasnya di pagi raya..hee..
tengok pipi wieya pun dah bambam sebab bahagia ;p

Jom balik kampung..beraya dengan tok dan tok wan serta sanak saudara!
 gambar sekeluarga dengan tok sebelah mak :)
Gambar raya keluarga wieya, Tema hijau yang lain tone. Jadi laaa ;')
 Gambar kami 4 beradik..hehe
kenangan di hari raya pertama 2016. Dapat monopod, apalagi selfie laa..haha
Sekian, gambar raya yang sangat banyak..Wieya masukkan sikit je ek nanti kang jadi
entri bergambar pulak,,hehe. Sesungguhnya raya tahun ni amat bermakna.
walaupun kami suami isteri tak makan ketupat dan lemang sebab tak tahan angin.
Yang penting ini adalah raya pertama kami suami isteri, Syukur atas nikmatNya,

Selamat Hari Raya EidilFitri..
ikhlas dari wieya & suami. 

12 comments:

  1. Selamat hari Raya Wieya

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya @Murni Alysa :)

      Delete
  2. selamat hari raya wieya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hrai Raya @Eyqa Zq :)

      Delete
  3. Replies
    1. slmt hari raya @Afif rayyan ;)

      Delete
  4. selamat hari raya,maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari raya kembali @Anis Diyana :)
      mohon maaf dari sy..

      Delete
  5. I love the color! Emerald green kan.
    Happy eid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy eid! @Eeiou_ :)
      haah warna emerald green..hehe

      Delete
  6. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya @ceri koko ^___^

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi