Thursday, 27 July 2017

Beraya Bertiga 2017 :)

Assalamualaikum
pejam celik pejam celik dah di penghujung bulan Julai
anak wieya pun dah masuk 10 bulan. Cepat sangat rasa!
Lagi 2 bulan dah nak setahun..Sobss
tapi wieya tetap tak puas cium sebab wangi tu masham-masham tu
susah nak dapat katmna pun :'( mak mak je faham peasaan ni

Sebab tu setiap saat dan minit wieya suka rakam akti anak tercinta
dalam instagram. disamping tak mau berat telefon. hikss
kalau nak follow instagam baby Fariz
boleh search instagram @Fariz.amsyar ek :')
Memang banyak video dan gamba katsitu. Ehemm..

Seperti yang dijanjikan. Wieya nak post lagi entri bergambar masa beraya 
bertiga tahun ni. Meriah dia lain dari tahun-tahun lepas.
Memang lengkap dan ceria. Syukur Alhamdulillah..
Raya kedua kami ke Kuala Kangsar, keluarga sebelah suami..
Beraya sambil kuitip duit aya anak katanya. Muah rezeki Amsyar..


 Dek kerana tahun ni gila fesyen kebarung jadi busana raya kedua wieya
adalah kebarung warna Maroon. Amsyar berkemeja je. Lagi senang ayah Amsyar T-shirt.
Haha..Maka puas la beraya disambung dengan raya ketiga pulak 😉



Haa raya ketiga memang simple habis. Dok kat rumah dan beraya rumah
jiran tetangga je. Pun dah rasa bestt 💋
Sebabnya raya keempat wieya dan suami balik kampung Kedah pulak!
Ikutkan pi Klinik nak cucuk Amsyar 9 bulan kononnya.
Tapi mana laa klinik bukak dan wieya salah tengok tarikh.
maka esoknya bawak Amsyar ke klinik baru balik kampung... 😉😗

.......entru bersambung tau...hikhik

Monday, 24 July 2017

SHRMZB 2017 🌷

Assalamualaikum..
rindunya nak berblogging..ya Allah bulan lepas pun hanya
 1 entri ja sempat walhal wieya banyak aktif kat Facebook dan  Instagram. 
Tambah dah bebisness sekarang.
dengan anak kecik lagi memang tak menyempat nak menaip ;)

Meh wieya nak kongsi gambar aya bertiga tahun ni..Memamng meriah.
Memandangkan dah penutup Syawal. Sempat lagi nak update gambar raya. hikhik
Tahun ni wieya beraya sebelah suami. Maka first time lah raya jauh dari famili
Tapi keluarga mertua tetap rasa macam keluarga sendiri jugak.
tema keluarga tahun ni soft purple. pilihan wieya 💜




little family..three of us💕
Baby Muhammad Fariz Amsyar tahun pertama raya 😊😉
Gambar keluarga lengkap sebelah wieya :)
happy sangat pertama kali tangkap gambar di studio..yippie! 😊
hasratku termakbul nak bergambar satu keluarga tercapai, syukur alhamdulilah..
Sungguhpun baju tak sama tema tapi hati kami tetap sama..gittu 💋

Banyak lagi gambar sebeanrnya, nanti wieya upload satu persatu.
Last day Syawal, wieya ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin
dai wieya, suami dan baby..Tahun depan punya tema 
dah mula fikir dah dari sekarang. haha..
Nampak tak semaangat tuu..ngee. Okey lepas ni sambung entri raya lagi ya.
jangan jemu..stay tunedd...
 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi